Когато дадена хостинг услуга е близо до изтичане и за нея е активирана опцията за автоматично подновяване, системата автоматично ще поднови услугата 10 дни преди нейното изтичане. Можете да изберете дали сумата за подновяване да се добавя към Вашия баланс и да се изчиства веднъж месечно, или да се таксува незабавно към избрания от Вас метод на плащане. Това се управлява от настройката Такси за автоматично подновяване, описана по-долу.